İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 19 Nisan 2023 111 Görüntüleme

TARSUS MÜFTÜLÜĞÜ : “KARDEŞLİĞİMİZ ZEKATLA BEREKETLENSİN”

Tarsus Müftülüğünden iyilik hareketi!..Tarsus Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Tarsus Şubesi görevli ve gönüllüleri ,Tarsus’ta geçici olarak konaklayan depremzedeler ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik “Kardeşliğimiz Zekâtla Bereketlensin” parolasıyla, içerisinde 500 Tl olan zarfları ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Tarsus Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Tarsus Şubesi yetkililer konu hakkında şunları söyledi:“Yeryüzünce iyilik hakim oluncaya dek! düsturuyla mağdur ve mazlumların anında olan Türkiye Diyanet Vakfı Tarsus şubesi emanetlerinizi sahiplerine ulaştırıyor.Tarsus’ta geçici olarak konaklayan depremzedeler ile İhtiyaç sahibi ailelere yönelik “Kardeşliğimiz Zekâtla Bereketlensin” parolasıyla rahmet ve mağfiret ayı Ramazanın son günlerinde iyiliğe aracılık etmeye devam ediyoruz. Allah hayır sahiplerinden razı olsun”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster