İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Magazin, Tarsus, Yaşam 19 Nisan 2023 129 Görüntüleme

Tarsus Belediyesi Çocuk Korosu 4 Ödül Kazandı

İzmir Uluslararası Çok Sesli Korolar Festivaline katılan Tarsus Belediyesi Çocuk Korosu; “Müzikalite-Müzikal Dinamikler Başarı Ödülü” ne layık görülürken ,aynı zamanda Mozart Akademi 6. Uluslararası Polifonik Korolar Festivalinde ise; “Sahne Hakimiyeti, Koro Disiplini, Estetik Görünme Başarı Ödülü”, “Entonasyon, Homojenlik ve Koro Tınısında Başarı Ödülü” ve ”Mozart PSM Özendirme Ödülü”ne layık görüldü.

Tarsus Belediye Başkanı Sayın Haluk Bozdoğan’ı başarılarını paylaşmak için ziyaret eden Tarsus Belediyesi Çocuk Korosu için Başkan Bozdoğan:“Başarılarıyla bizleri gururlandıran çocuklarımızı tebrik ediyorum”dedi.Çocuk Korosu ile sohbet eden Sayın Bozdoğan ,çocuklara hediyeler dağıtarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster