İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 19 Nisan 2023 109 Görüntüleme

BELDA BOROĞLU:”Sana Söz Tarsus !! 15 Mayıs sabahı yaşanacak bir Türkiye’yi 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte inşa edeceğiz!”

CHP Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu ve CHP Tarsus İlçe Kadın Kolları Yönetimi üyeleri ile birlikte, Çağlayan ve Kırklarsırtı Mahallesi Semt pazarını ziyaret ederek ,”Aile Destekleri Sigortası” projelerini vatandaşlarımıza anlattılar.

Sayın Boroğlu konuyla ilgili şunları söyledi:“Sokak sokak, pazar pazar, ev ev, dükkan dükkan bıkmadan yorulmadan anlatmaya devam edeceğiz.CHP Tarsus İlçe Kadın Kolları Yönetimimizle Çağlayan Mahallesi Semt pazarını ziyaret ederek halkın iktidarında uygulayacağımız Aile Destekleri Sigortası’nı vatandaşlarımıza anlattık.


Sana Söz Tarsus 15 Mayıs sabahı yaşanacak bir Türkiye’yi 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte inşa edeceğiz!”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster