İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Son Dakika, Spor, Tarsus 22 Şubat 2024 42 Görüntüleme

Şampiyon Gamze Altun, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde Törenle Karşılandı

Bulgaristan’da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası’ndan Altın madalya ile dönen ve Avrupa rekoru kıran Tarsuslu Milli Sporcumuz davul zurna ve sevgi gösterileriyle karşılandı.

12-20 Şubat tarihlerinde Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenen 2024 Avrupa Halter Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Tarsuslu Milli sporcumuz Gamze Altun, Silkme Avrupa rekoru kırarak 92 kg ile altın madalya, toplamda 157 kg ile gümüş madalya kazanan Gamze Altun coşku ile karşılandı.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Şube müdürleri, antrenör ve sporcular ile birlikte Milli Gururumuz Gamze Altun ve Milli Antrenörümüz İsa Makal’ı davul zurna ve çiçeklerle karşıladı.


Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen karşılamanın ardından şampiyon sporcu ve antrenörünü makamında ağırlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, “Sizleri bu gururu bizlere yaşattığınız için tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Mersindeki ve Ülkemizdeki tüm sporcularımıza rol model olmasını diliyoruz. Onun çok güzel bir spor Hikayesi var İnşallah bu hikayesini de kendi akranları ve arkadaşlarıyla da paylaşacaktır. Ben inanıyorum ki milli gururumuz kızımız hedefi olan Olimpiyatlarda da bayrağımızı dalgalandıracaktır. Milli gururumuz Gamze’yi ve onu yetiştiren halter milli antrenörümüz İsa Makal’ı yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” İfadelerini kullandı.


Tarsuslu Milli Sporcumuz Gamze Altun ise kendisi ve antrenörü için yapılan karşılamadan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek : “Avrupa şampiyonası benim için gerçekten zorlu bir süreçti. Çok çalıştık, çabaladık ve karşılığını aldık. Avrupa şampiyonluğu ve Avrupa rekoru bu çok güzel bir duygu beni ve hocamı çok mutlu etti. 92 Kg Avrupa rekoruydu kırdım, Avrupa Gençler Rekoru da 91 kg ile yine bendeydi, ikinci kez rekor kırdım ve çok mutluyum. Bizleri karşılamaya gelen başta Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ökkeş Demir olmak üzere şube müdürlerimize sporcu ve antrenörlerimize Avrupa derecelerimden sonra hedefim Olimpiyatlar.” dedi.

İl Müdürlüğü makamında yapılan kabulde Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Vedat Akyar ve TOHM-SEM Şube Müdürü Ufuk Akbaş’ında hazır bulunduğu kabul toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster