İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus 22 Şubat 2024 32 Görüntüleme

ALPERENLER, MEHMET YUNUS SEVEN’İ DESTEKLEME KARARI ALDI

Milli Yol Partisi Mersin İl Başkanı Hasan Köse yayımladığı bülten ile Alperenler olarak Mehmet Yunus Seven’i destekleme kararı aldıklarını açıkladı

KÖSE : “Yaşanabilir bir Tarsus İçin İnce Eledik Sık Dokuduk… Tarsus’umuzu ve yönetmek isteyen siyasi parti adaylarını biliyoruz…

Ayrıştırılmayan, kutuplaştırılmayan ve düşmanlaştırılmayan bir Tarsus için, Partizanlığın değil insanlığın ön planda tutulduğu bir belediye için, İşinde ehil olanların yönettiği bir belediye için.

Tüketen değil, Üreten bir belediye için, Adalet ve demokrasi ile yönetilen bir belediye için, Üstünlerin hukukundan değil, Hukukun üstünlüğünden yana olan bir belediye için.
Sermaye guruplarının el üstünde tutulmadığı, Garip, gureba, fakir fukaranın yok sayılmadığı bir belediye için.


Adam kayırmacılığın olmadığı bir belediye için, İşverenin,işçinin,esnafın,çiftçinin,hayvancının,köylünün,şehirlinin belediyenin gücünü karşısında değil yanında bulması için.
Kaybolan ve boşa geçen hizmetsiz yılları telafi etmek için, Verilen sosyal yardımı ifşa etmeyen bir yönetim için, Bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış Tarsus’umuzu önce Türkiye’de sonra dünyada marka bir şehir yapmak için.

Yılın her gününde yerli ve yabancı turistin ziyaret edebileceği ve konaklayabileceği bir şehir için, 55 vilayetten büyük Tarsus’umuzun, Büyük köy görüntüsünden kurtulması için, Yatırımcı iş insanlarını Tarsus’a davet ederek, Tarsus’ta yeni iş istihdamının oluşturulabilmesi için.

Teşkilat yöneticilerimizle uzun istişareler neticesinde oy birliği ile aldığımız kararımız gereği; Yaşadığımız ve sevdiğimiz Tarsus’umuza bu hizmetleri sunabilecek, Tarsus için verdiği her sözü yerine getirebileceğine inandığımız, vizyon ve misyon sahibi olan sayın Opr. Dr. Mehmet Yunus SEVEN bey Tarsus belediye başkan adayımızdır ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster