Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Tarsus 20 Ekim 2023 54 Görüntüleme

19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

Tarsus Kaymakamlığı 19 Ekim Muhtarlar Günü Dolayısıyla, Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Töreni Düzenledi
Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Belediye Başkan Yardımcıları, Tarsus Mahalle Muhtarları, Siyasi Parti Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tarsus Engelliler Platformu Üyesi Dernek Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri ve vatandaşlarımızın katılımı ile Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende; Saygı duruşu, İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, “Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma” töreni gerçekleştirildi.
Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Dernek Başkanlığı ve Türkiye Muhtarlar Derneği Tarsus Şube Başkanlığı Başkan ve Üyeleri Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.
Hatıra fotoğrafı çekiminin ardından Cumhuriyet Alanı’ndaki tören son buldu.
Tarsus Kaymakamlığı 19 Ekim Muhtarlar Günü Programının devamı ise şöyle:
Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Dernek Başkanlığı ve Türkiye Muhtarlar Derneği Tarsus Şube Başkanlığı ziyareti,
Şelale Has Bahçe Restaurantta Muhtarlar ile Yemek Programı, Şelale Has Bahçe Restaurantta 19 Ekim Muhtarlar Günü anısına fidan dikimi gerçekleştirilecek.
Ayrıca Tarsus Kaymakamlığı tarafından,21-23 Ekim tarihlerinde Muhtarlar ile Çanakkale gezi programı düzenlenecektir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster