İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Sağlık, Tarsus 22 Şubat 2024 59 Görüntüleme

Tarsus Müftülüğü “O Köy Bizim Köyümüz” Projesi ile Kalplere Dokunmaya Devam Ediyor

Tarsus Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi tarafından yürütülen “O Köy Bizim Köyümüz” projesi kapsamında, 21 Şubat 2024 Çarşamba günü Akarsu Mahallesi’nde manevi destek ziyaretleri gerçekleştirildi.

Mahalle sakinlerinden hasta ve yaşlı bireylerin yanı sıra, ihtiyaç sahibi olan kişilere yönelik yapılan ziyaretlerde, Kur’an-ı Kerim okunarak, dualar edildi. Ayrıca, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yayınlarından Kur’an-ı Kerim ve çeşitli dergiler hediye edildi.

Ziyaretler, İlçe Vaizleri ve din görevlileri tarafından titizlikle gerçekleştirildi. Bu kapsamda, mahalle sakinlerine manevi destek sağlanması ve toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesi hedeflendi.

“O Köy Bizim Köyümüz” projesi, toplumun her kesimine ulaşarak, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu canlandırmayı amaçlıyor. Manevi değerlere verilen önemle, insanların ruhsal ihtiyaçlarını karşılamak ve birlikte yaşama kültürünü güçlendirmek hedefleniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster