İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 23 Mart 2023 138 Görüntüleme

RAHMİ ANGAY AK PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI, AK PARTİ TARSUS İLÇE BAŞKANLIĞINDA AÇIKLADI

Rahmi Angay ;22.03.2023 günü,saat 14:30’da Tarsus Ak Parti Tarsus İlçe Başkanlığında Ak Parti Mersin Milletvekili Aday Adaylığını duyurdu.


1974 Tarsus Çöplü, doğumlu Rahmi Angay evli ve üç çocuk babası, Yangın güvenliği ve yangın alarm sitemleri uzmanı ve ayrıca cafe işletme sahibi.


Sn. Angay yaptığı toplantıda ; ”Kıymetli hemşehrilerim, çocuk denilecek yaşta çalışmış çabalamış ve tüm Mersinli bürokrat, iş insanı, öğrenci, genci yaşlısı, tüm Mersinli hemşehrilerime her türlü desteği vermek uğruna, yalnız olmadıklarını hissettirmek adına, uzun yıllardır STK ‘lar da yöneticilik yapan ve kuşkusuz her kesimden Mersinin sesi olmaya gayret gösteren bir kardeşinizim, 14 Mayısta Kazanan Türkiye olacak, kazanan Mersin olacak…” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster