İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 23 Mart 2023 140 Görüntüleme

MEHMET YUNUS SEVEN,İYİ PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI MİTİNG HAVASINDA AÇIKLADI

İyi Partili Mehmet Yunus Seven, İyi Parti Mersin Milletvekili Aday Adaylığını 22.03.2023 çarşamba,saat 17.00 ‘de , İyi Parti Tarsus İlçe Başkanlığında coşkulu bir şekilde miting havasında açıkladı.


Seven’in sevenleri ve partililerinde yoğun bir katılımı ile gerçekleşen Milletvekili aday adayı toplantısından sonra Akkoza mikrofonlarımıza verdiği röportajda şunları aktardı.


Mehmet Yunus Seven ; ”Bugün önce çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum, bu coşkulu kalabalığı sizlerde gördünüz, bugün bu coşkulu kalabalıkla birlikte olmaktan çok mutluyum. 28’inci dönem Mersin Milletvekilliği aday adaylığımı açıkladım. Allah hayırlısını versin, derdimiz bizim vatana millete hizmet etmek, Allah inşallah bunu nasip edeceğine inanıyorum, bu coşkulu kalabalığında bunun bir göstergesi olduğunu söylüyorum, herkese saygılar sevgiler sunuyorum ”dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster