Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus 23 Eylül 2023 167 Görüntüleme

MHP Tarsus Belediye Başkan A.Adayı Tolga Arslan, Akkoza Medya Grubu’nu Ziyaret Etti

MHP Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı Tolga Arslan, Akkoza Medya Grubu’nu Ziyaret Etti

Tarsus’un Belediye Başkanlığı için MHP’nin aday adaylarından biri olan, Mersin Üniversitesi öğretim görevlisi ve Mersin Selçuk Üniversitesi Mezunları Derneği Başkanı Tolga Arslan, adaylığını açıkladıktan sonra çeşitli ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor. Son ziyaretlerinden biri, Akkoza Medya Grubu’na gerçekleşti.
Akkoza Medya Grubu’nun CEO’su Hasan Selenoğlu ve Rejisörü Erdal Alakaş ile bir araya gelen Tolga Arslan ve beraberindeki heyet , Tarsus ve Türkiye gündemi ile yaklaşan seçim maratonu hakkında samimi bir sohbet gerçekleştirdi.


Ayrıca, Akkoza Medya Stüdyosu’nu da ziyaret eden Sayın Arslan, Rejisör Erdal Alakaş’tan şirketin çalışmaları ve canlı yayınları hakkında detaylı bilgi aldı.
Ziyaret sonunda, Hasan Selenoğlu ve Erdal Alakaş, Tolga Arslan’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster