Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus 23 Eylül 2023 132 Görüntüleme

Ak Parti Tarsus İlçe Başkanlığı’nda Başkanlık Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

Ak Parti Tarsus İlçe Başkanlığı Binasında bugün başkanlık devir teslim töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi

Önceki dönem AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Hasan Podak, yeni başkan İlker Uyar’a görevi devretti. Davul zurna eşliğinde coşkuyla karşılanan yeni başkan İlker Uyar için kurban kesimi de yapıldı.
Önceki başkan Hasan Podak, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada Tarsus Belediye Başkanı A. Adayı olacağını duyurarak siyasi kariyerine yeni bir sayfa açtı.
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri, parti olarak birlik ve beraberlik mesajı verdi ve hedeflerinin Mersin ve Tarsus Belediye Başkanlığını kazanmak olduğunu vurguladı.


Ak Parti Tarsus İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen tören, parti üyeleri ve destekçileri tarafından coşkuyla karşılandı

Ak Parti Tarsus Yeni İlçe Başkanı İlker Uyar, görevine resmen başlarken, Önceki Dönem Ak Parti Tarsus İlçe Başkanı Hasan Podak ise Tarsus Belediye Başkanlığı seçimleri için hazırlıklara başladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster