İçel
Ana Sayfa Gündem, Sağlık, Tarsus, Yaşam 5 Haziran 2023 109 Görüntüleme

LÖSEV : ” Her Kurban Bağışınız Lösemili Çocuklara Can Oluyor “

LÖSEV ( Lösemili Çocuklar Vakfı) Kurban Bayramı öncesi lösemili çocuklara yardım kampanyası başlattı.

Tüm Türkiye’de yürütülen bağış kampanyası dahilinde, Tarsus LÖSEV Üst Aile Komitesi Erkan Yağlıpınar ,Ayfer Can ve Berna Akbaş Tarsuslu esnaflara “Kurban Bağışı” bülteni dağıtımı gerçekleştirdi.

LÖSEV kampanya ile ilgili şu açıklamayı yaptı : “LÖSEV olarak 14 yıldır sizin için et kombinalarına gidiyor, vekâleten kurban kesimi yaptırıyor, etini lösemili ve kanserli çocuklarımıza, ailelerine ve yetişkin kanser hastalarına dağıtıyoruz. Sözel ya da yazılı verebileceğiniz vekâlet, kurban ibadeti için yeterlidir. Kesimler kurbanlık vasfına haiz küçükbaş veya büyükbaş olarak en modern kesimhanelerde, dini esaslara uygun şekilde Kurban Bayramı’nın ilk üç gününde yerine getirilirken kurbanın eti, derisi ve tüm organları da değerlendirilmektedir.

Kesilen kurban etlerinin bir kısmını dinlendirerek bayramdan hemen sonra, diğer kısmını ise kesen kurumlara emanet ederek 12 ay boyunca vakumlanmış ambalajlarda taze et ve et ürünleri şeklinde lösemili ve kanserli çocuklarımızla beraber ailelerine ve ihtiyacı olan yetişkin kanser hastalarına dağıtıyoruz.

Tüm Banka Şubelerinden LÖSEV Bağış,ALO LÖSEV 0(312) 447 06 60,CAN yaz 3406’ya SMS gönder (100 TL) *istediğiniz şekilde bağış yapabilirsiniz “

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster