İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Kadın, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 8 Mart 2023 143 Görüntüleme

AKKOZA MEDYA GRUBUNDAN, BAŞKAN VEYİS AVCI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Geçtiğimiz ay yapılan, Tarsus Ziraat Odası Olağan Genel Kurulu Başkanlık seçiminde, mevcut Başkan olarak seçime giren Sn. Veyis Avcı, seçim sonrasında güven tazeleyerek yeniden başkan seçilmişti. Bizde Akkoza Medya Grubu olarak; Sayın Veyis Avcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.
Tarsus Ziraat Odası Başkanı Sayın Veyis Avcı’ya Yeni Başkanlık sürecinde başarılar dileyerek, gündeme dair sohbet ettik. Sayın Avcı ile Ülkemizde büyük hasara neden olan deprem ve olası düşünülen yeni deprem ya da artçı depremlerden, Tarsus ‘un etkilenme seviyesini konuştuk.
Ayrıca Türkiye genelinde yaşanan ve Tarsus ‘uda çok etkileyen kuraklık konusunda da bilgiler veren Sayın Avcı ; Kuraklık konusunda sadece kuraklık döneminde değil her zaman su tüketiminin kontrollü olmasının altını çizerek vurguladı.
Son olarak Akkoza Medya ekibimizden Meryem Doğut ve Dilara Yalçın’ın 8 Mart Kadınlar Gününü kutlayıp, Tüm kadınlarımızın Kadınlar günü kutlu olsun dedi.
Akkoza Medya Grubu Ceo’muz Hasan Selenoğlu Tarsus Ziraat Odası Başkanı Sn. Veyis Avcı’ya görevinde ve çalışmalarında başarılar dileyerek, misafirperverliğinden dolayı da ayrıca teşekkür etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster