İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 8 Mart 2023 164 Görüntüleme

Akkoza Medya Grubundan, Tarsus Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığı’na seçilen OKTAY YILMAZ‘a Hayırlı Olsun Ziyareti

Tarsus Bakkallar ve Bayiler Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini 22 yıldır başarı ile sürdüren ve son yapılan oda genel kurul toplantısında rakipsiz olarak seçilen Başkan Erdoğan Yalçın’ın, sağlık nedenlerinden dolayı ,Başkanlık görevini Oda Başkan Vekili Oktay Yılmaz’a devretmesinin ardından yapılan’’ Olağan Yönetim Kurulu Toplantısın’ da yönetim kurulunun oy birliği ile Oktay Yılmaz oda başkanı olarak seçilmişti.Bizde Akkoza Medya Grubu olarak Başkan Oktay Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.
Tarsus Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığına seçilen Sn. Oktay Yılmaz ve Başkan Vekili Sn Adnan Günyıldız ile Akkoza Medya Grubu CEO ‘muz Sn. Hasan Selenoğlu ve Rejisörümüz Sn Erdal Alakaş, Ülkemizde yaşanan ve büyük hasara neden olan deprem ve Tarsus ‘taki bakkal, büfe ve kantincilerin yaşadığı sorunları konuştular.
Akkoza Medya Grubu CEO’muz Hasan Selenoğlu, aynı zamanda bina komşumuz olan, Yeni Tarsus Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Oktay Yılmaz’a görevinde ve çalışmalarında başarılar dileyerek, misafirperverliğinden dolayı da teşekkürlerini iletti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster