Ana Sayfa Gündem, Kültür, Magazin, Tarsus, Yaşam 5 Haziran 2023 149 Görüntüleme

TARSUS ‘TA FEST ROCK RÜZGARI

GENÇLER ” BÖYLESİ KEYİFLİ ETKİNLİKLERİN DEVAMINI DÖRT GÖZLE BEKLİYOR”

Tarsus’ta Fest Rock Konseri Mükemmel Geçti! Tarsus Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Tarsus Belediyesi, müzikseverlere unutulmaz bir gün yaşattı. Tarsus Kültür Parkı içerisinde düzenlenen konser, 3 Haziran 2023 Cumartesi akşamı saat 17:00’da başlayıp saat 21:00’a kadar devam etti. Yasak Band, Kaos Band ve Bandaj Band gibi ünlü grupların sahne aldığı etkinlik, Tarsuslu gençlerin büyük ilgisini çekti.


Tarsus’un gençleri, enerji dolu performanslarla dolu bir gece geçirdi. Yasak Bank, sahne performansıyla izleyicileri adeta coşturdu. Kaos Band’in sert ve etkileyici müziği, konseri adeta bir başka boyuta taşıdı. Bandaj Band ise kendine özgü tarzıyla konser alanını renklendirdi. Tüm gruplar, sahnede sergiledikleri enerji dolu performanslarla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.


Konserin yanı sıra, organizasyon tarafından konuklara sürpriz bir hediye sunuldu. Tarsuslu gençlere hitap eden ve Atatürk’ün önemli eserlerinden biri olan “Nutuk” kitabı ücretsiz olarak dağıtıldı. Bu jest, gençler arasında büyük memnuniyet yarattı ve kültürel bir katkı sağladı.


Tarsuslu gençler, konserin başarısı ve heyecanıyla birlikte, benzer etkinliklerin daha sık düzenlenmesini talep ettiler. Bu tür organizasyonların gençlerin sosyal hayatına katkı sağladığı ve kültürel bir birliktelik oluşturduğu belirtildi.
Tarsus Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Tarsus Belediyesi, bu başarılı etkinlikle gençlere yönelik kültürel ve sanatsal faaliyetlerin artırılması konusunda taahhütlerini göstermiş oldu. Tarsuslu gençler ise böylesine keyifli etkinliklerin devamını dört gözle bekliyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster