İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 15 Nisan 2023 133 Görüntüleme

KEMAL ARSLAN’IN ÇABALARI SONUÇ VERDİ

Duatepe Muhtarı Kemal Arslan ‘ın, Duatepe Mahallesi’nde başlattığı kentsel dönüşüm süreci 2020 yılında başladı. Dört Mevsim İnşaat Şirketi ile anlaşıldı. Firma ile yapılan sözleşmede, 18 ay içerisinde teslim edileceği belirtilen konutların, 18 ay sonunda sadece 120 Dairesi bitirilip teslim edildi. Geriye kalan 12 Bloğun ise inşaatı başlatılmadı. İnşaatın başlatılamamasında pandemi, ekonomi ve deprem gibi nedenler de etken oldu.


Dautepe Muhtarı Kemal Arslan’ın yakından takip ettiği ve uzun zamandır başlatılması için uğraştığı, mahalledeki kentsel dönüşüm sebebiyle 2020 yılında yıkılan ve 3 yıldır başlatılmayan 12 bloğun inşaatı ise, Tarsus Belediyesi’nden de inşaat ruhsatı alınarak, 14.04.2023 Cuma günü (bugün)itibariyle başladı ve temel atma çalışmaları başladı.


Hak sahiplerinin de mağdur olduğu durumdan dolayı mahallenin muhtarı Kemal Arslan uzun zamandır bu durumun takipçisi oldu ve sonunda azminin zaferini kazandı.12 Blokluk İnşaatın temel atma işlemi bugün itibari ile başlamış oldu.

Firma yetkililerinden 12 bloğun temelinin atılmasının ardından, 18-24 ay içerisinde teslim edilme anlaşması da yapan Muhtar Kemal Arslan şunları söyledi:” Dautepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm temel atma işlemleri bugün itibariyle başlamıştır.12 bloğun tamamı başladı. Mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız oturmayı nasip etsin. Dört Mevsim İnşaat Firmasına başarılar diler, teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster