İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika 19 Eylül 2022 368 Görüntüleme

Hür Gençlik Mersin tanıtım ve üyelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

HÜDA PAR (Hür Gençlik) Mersin gençlik kolları teşkilatı üyelik ve tanıtım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Hafta sonları Mersin’in işlek caddelerinde stand kurarak partilerini tanıtma çalışmalarını sürdüren Hür Gençlik Mersin hem broşör dağıtıyor hem de vatandaşlara HÜDA PAR’ın siyasi çalışmalarından bahsederek üyelik çalışmalarına devam ediyor.
Çalışmaları hakkında konuşan HÜDA PAR Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Habib Armağan, partilerini tanıtan broşür dağıtıp merak edilen sorulara cevap verdiklerini, üyelik çalışması yaparak, HÜDA PAR’ın misyonunu anlatmaya çalıştıklarını ifade etti.
Armağan, “Genelde merak edip gelen vatandaşlar HÜDA PAR’ı soruyor. Standımıza gelen vatandaşlarımıza İslami bir çizgide olduğumuzu anlatıyoruz. Onlar ise HÜDA PAR’ın mecliste olması ve medyada daha çok görünür olması gerektiğini söylüyorlar.
“Her zaman gençlerle beraberiz”
Gençlik kolları olarak maddi ve manevi çalışmalarla gençlere ulaşmaya çalıştıklarını söyleyen Armağan, Ekim ayında da bu amaçla tüm illerde geniş çaplı bir etkinlik tertip edeceklerini söyleyerek, “Her zaman gençlerle beraberiz ve onlarla çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.
Tüm gençleri ‘Hür Gençliğe’ davet eden Armağan, buradaki kardeşlik ortamına şahit olunması durumunda, gençlerin bir daha bu ortamdan vazgeçemeyeceklerini kaydetti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster