İçel
Ana Sayfa Gündem, Yaşam 19 Eylül 2022 279 Görüntüleme

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ ANMA PROGRAMI ve ETKİNLİKLERİ CUMHURİYET MEYDANINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

19 Eylül Gaziler Günü Anma Töreni Kaymakamlığın düzenlediği programla bugün saat 09.00 ‘da Tarsus Cumhuriyet Meydanında Düzenlendi.
Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından, İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu eşliğinde Şanlı Bayrağımız göndere çekildi.Günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma ve şiirlerin okunmasının ardından tören sona erdi.
Törene; Tarsus Kaymakamı Sn Kadir Sertel OTCU, Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Mehmet METİN, Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Sn Mehmet GÜLER, Tarsus İlçe Emniyet Müdür Sn Ali GARANLI, Tarsus Müftüsü Sn. Ali CAN, Tarsus Belediye Başkan Yardımcıları Sn. Hakan YILDIRIM, Aydın POLAT ve Sn. Sıtkı DEV, Tarsus Müze Müdürü Sn. Doğukan ALPER, Siyasi parti temsilcileri, Tarsus Kuvayi Milliye Derneği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tarsus Şubesi Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Program Kahvaltı İkramı ile son buldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

TAKBAŞ’TA YANGIN

TAKBAŞ’TA YANGIN

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster