İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Teknoloji, Yaşam 28 Ocak 2023 153 Görüntüleme

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, ORTA AKDENİZ GÜMRÜK VE DIŞ TİCARET BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ VE LİMAN SAHASINI ZİYARET ETTİ

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Orta Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti, Bölge Müdürlüğüne atanan Osman Göllüce’ye görevinin hayırlı olmasını diledi.
Vali Pehlivan, Vali Yardımcısı ve Liman Mülki İdare Amiri İbrahim Küçük, Orta Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Osman Göllüce’den yerine getirilen hizmetler, çalışma ve faaliyetler hakkında bilgiler aldı,çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulundu.
Vali Pehlivan, ziyaret sonrası Mersin Uluslararası Limanı’ndan A Haber canlı yayına katılarak, limanın özellikleri,eriştiği kapasite, yürütülen hizmetler, ticari faaliyetler, sağladığı istihdam, 2022 yılının ihracat-ithalat rakamları ve serbest bölgedeki ticari faaliyetler hakkında açıklamalar yaptı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster