İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 12 Nisan 2023 145 Görüntüleme

BAKİ ŞİMŞEK,ALİ ARI ve LEVENT UYSAL ,MHP TARSUS İLÇE BAŞKANLIĞINDA PARTİLİLERLE BULUŞTU

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek,MHP Mersin Milletvekili Adayları Ali Arı ve Levent Uysal 11.04.2023 Salı günü MHP Tarsus İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler.Partililerinde yoğun katılımıyla yapılan toplantıda birlik beraberlik mesajı verildi.

MHP Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Çelik yaptığı konuşmada ;“Milletvekilimiz Sayın Baki Şimşek, Milletvekili Adaylarımız Sayın Levent Uysal, Sayın Ali Arı, MHP İl Başkan Yardımcımız Sayın Yusuf Yıldırım, Tarsus Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Ahmet Bebek, Türk Eğitim-sen Başkanımız Sayın Yaşar Yılmaz, Tarsus Kaçep Başkanımız Sayın Yeşim Sancaktar İçgören, Türkav Başkanımız Sayın Safi Karataylı ve partililerim izle bir olduk iri olduk diri olduk.Ayrıca Milletvekilimiz Sayın Baki Şimşek bizleri ziyaret ettiler. Milletvekilliği yaptığı sürece her daim Tarsuslunun yanında olan Sayın Vekilimize teşekkür ediyorum.”dedi.

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve MHP Mersin Milletvekili Adayları Ali Arı, Levent Uysal gün içinde ,Tarsus Ülkü Ocaklarını da ziyaret ettiler.

Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Sayın Ahmet Bebek ise ;“MHP Mersin Milletvekili Sn Baki Şimşek,28. Dönem MHP Mersin Milletvekili Adaylarımız Sn.Levent Uysal ve Sn. Ali Arı bizleri ocağımızda ziyaret ettiler. Nazik ziyaretleri ve samimi sohbetleri için kıymetli adaylarımıza teşekkür ederiz.Milliyetçi Hareket Partisi Türk milletinin son kalesi, son siperi, düşman karşısında atılacak son kurşunudur.”dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster