İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus, Yaşam 12 Nisan 2023 195 Görüntüleme

CEM KAVALCI ,TARSUS İDMAN YURDU’NA YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

11.04.2023 tarihinde , Tarsus İdman Yurdu Olağanüstü Genel Kurul Seçimi Toplantısı yapıldı ve seçime tek liste ile girildi.

Seçime TİY Kulüp Başkanı Cem KAVALCI yeniden aday oldu ve başkan seçildi.

Tarsus İdman Yurdu Kulübü tarafından yapılan açıklama ise şöyle;“Zorlu süreçlerden geçen camiamız Yönetimi güçlendirmek adına, Tarsus İdman Yurdu Olağanüstü Genel Kurul Seçimi Toplantısı’nda seçime tek liste ile girilmiştir. Seçime Kulüp Başkanımız Cem KAVALCI yeniden aday olmuş ve yeni oluşturulan Yönetim Kurulu ile seçimi kazanmıştır. Görev dağılımı yapılacak ilk toplantı ile belirlenip paylaşılacaktır. Gerçekleştirilen seçimin başta Kulübümüze olmak üzere, Yönetim Kurulu’na hayırlı olmasını diliyoruz. “

* Seçim sonucunda Tarsus İdman Yurdu Asil Yönetim Kurulu listesi ise şöyle oldu;

Cem KAVALCI,Enver Ali ALTUN,Gökhan TANRIVERDİ,Yakup ERYİĞİT,Aziz BALYEMEZ,Murat KARABURÇ ,Mehmet ERYİĞİT,Orhan TAŞKAL ,Gültekin YANARSÖNMEZ ,İbrahim Halil KÜÇÜKOĞLU ,Gökhan ENDER ,Muhittin Çağrı YAZLIK,Zülfikar POLAT,Serkan YILDIRIM,Cem ERPEHLİVAN.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster