İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 27 Şubat 2024 65 Görüntüleme

HALUK BOZDOĞAN, CANLI YAYINDA ADAYLIĞININ DÜŞÜRÜLMESİYLE İLGİLİ SORULARIMIZI CEVAPLADI

Haluk Bozdoğan :”Her Zaman Olumsuzluklara, Yanlışlıklara Karşı Dimdik Durdum, Şimdi Yine Dimdik Duracağım”

Tarsus Belediye Başkanı ve Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Haluk Bozdoğan, Tarsus Belediye Başkanı Adaylığının düşürülmesi ile ilgili canlı yayında sorularımızı cevapladı.

Başkan Dr. Haluk Bozdoğan şunları söyledi:” Tarsus’ta 4 parti seçime giriyor: MHP, CHP, İYİ Parti ve mensubu olduğum Memleket Partisi. İlçe seçim kuruluna CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin ve MHP Tarsus İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Köksal’ın yapmış olduğu şikayetle benim adaylığımın düşürülmesini talep ettiler. Şikayetin gerekçesi olarak, daha önce CHP’den aday adayı olduğum için başka bir parti veya bağımsız aday olarak seçime katılamayacağım ifade edildi.

Bu dilekçe, MHP ve CHP tarafından aynı içerik ve aynı gün verildi

İlçe seçim kurulu da toplanıyor ve 4 Partiyi temsil eden kişiler ile 3 tanede memur ilçe seçim kurulunda biraraya geliyor. ,Hakime hanım böyle bir kararı reddediyor ve gerekçesi de çok net ve bağlayıcı.Ancak Haluk Bozdoğan’ın öyle bir gücü var ki bu 4 partiyi birleştirebiliyor. Yani 4 ü de adaylığımın düşürülmesi için 4’e 3 olarak karar veriyorlar. Bu, ilçe seçim kurulunun aldığı bir karar. Buna itiraz edeceğiz. İl’den yeterli bir sonuç çıkmazsa YSK’ya kadar gideriz. Ancak insan üzülüyor. Tarsus’ta sandıkta yenemeyecekleri bir adayı gördüler, ilçe seçim kurulunda bunu yenmeye çalıştılar.

Yarın İl Seçim Kuruluna itiraz edeceğiz. Halkımız merak etmesin. Bu bizim hukuki bir hakkımız. Gerek doktorluğumda gerekse Belediye Başkanlığında her zaman halkıma hizmet verdim ve bu hizmeti hep büyütmenin savaşındaydım. Tarsus halkım şunu iyi bilsin, her zaman olumsuzluklara, yanlışlıklara karşı dimdik durdum, şimdi yine dimdik duracağım. Zafer yine bizim olacak.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster