Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 27 Şubat 2024 52 Görüntüleme

Fahrettinpaşa Ortaokulu’nda “Atasözleri ve Deyimler Sergisi” Açıldı

“Dilimizin Zenginlikleri Projesi” Atasözleri ve Deyimler Sergisi Fahrettinpaşa Ortaokulu’nda Açıldı

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet METİN ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sezai EROL, Fahrettinpaşa Ortaokulu’nda gerçekleştirilen “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında düzenlenen Atasözleri ve Deyimler Sergisi açılışına katıldılar. Proje kapsamında ortaya konan bu değerli çalışma öğretmenler ve öğrenciler tarafından büyük bir özveriyle hazırlandı.

Açılışta konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet METİN, dilin zenginliklerini tanımanın ve kullanmanın önemine vurgu yaparak öğrencileri tebrik etti. Projeye destek veren okul yöneticilerine de teşekkürlerini iletti.

“Dilimizin Zenginlikleri Projesi”, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan önemli bir girişimdir. Bu proje, öğrencilerin dil bilgisi ve kültürel birikimlerini artırarak düşünce dünyalarını geliştirmeyi hedefler. Atasözleri ve deyimler gibi kültürel mirasımızı yansıtan unsurların öğrencilere kazandırılması, dilin doğru ve etkili kullanımını teşvik eder.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster