Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Yaşam 8 Eylül 2023 84 Görüntüleme

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur: “Bir ihtimal çok iyi bir yerli oyuncu transferi olabilir”

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, yabancı transferini kapattıklarını, yerlide ise fırsat olması durumunda oyuncu alabileceklerini söyledi

Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Florya Metin Oktay Tesisleri‘nde gerçekleştirdiği antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İyi bir yaz transfer dönemi geçirdiklerini aktaran Timur, “Bu sezon daha farklıydı. Tecrübem, geçen sezon ve bu sezon var. Geniş tecrübesi olanlarla da deneyimlerinden faydalanmak için konuştum. Onlar da bu sezonki gibi bir transfer dönemi yaşamamış. Ortalama fiyat, en az 2-2,5 kat arttı. Zor ve fazla uğraştığımız bir sezon oldu. Transfer dönemine çok iyi ve özel hazırlanmıştık.

Binden fazla oyuncu incelendi. Suudi Arabistan çıkınca stratejimizi değiştirmek zorunda kaldık. Sonunda gayet güzel bir transfer dönemi oldu. İnşallah sonrakiler bu kadar yoğun olmaz.” ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmalarını sonlandırdıklarını aktaran Timur, “Yabancıyla ilgili transferi kapattık. Belki ufak bir ihtimal çok iyi bir yerli oyuncu olabilir. O da ya bir fırsat ya da bir pozisyonumuzu kuvvetlendirmek için olabilir. Çoğunlukla kapattık.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster