Ana Sayfa Gündem, Kadın, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus 28 Mayıs 2024 101 Görüntüleme

FİGEN ACIYİYEN CHP TARSUS KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI’NA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Figen Acıyiyen :”Bu adaylık geçmişten geleceğe yürüyen kadınlarımızın eseridir”
Tarsus’ta siyasi hareketlilik devam ediyor. Figen Acıyiyen, 28 Mayıs 2024 Salı günü saat 12.00’de CHP Tarsus İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen basın açıklamasıyla, 2 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olan CHP Tarsus Kadın Kolları Olağan Kongresi’nde CHP Tarsus Kadın Kolları Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.
Açıklamasında “İşimiz çok, enerjimiz yüksek” sloganını kullanan Acıyiyen, kadınların siyasette daha etkin bir rol oynaması gerektiğine vurgu yaptı. Adaylık sürecinde kadınların sorunlarına daha fazla odaklanacaklarını ve kadınların seslerini daha güçlü bir şekilde duyuracaklarını belirtti.
Figen Acıyiyen : “Birlikte, daha adil, daha eşit ve daha aydınlık bir geleceği inşa edeceğiz.”
Figen Acıyiyen, parti üyeleri ve emekçi kadınlarla birlikte daha adil ve eşit bir gelecek inşa etmek için çalışacaklarını ifade etti. Eğitime, iş hayatına ve siyasette eşit temsile önem vereceklerini belirten Acıyiyen, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek Türkiye’de iktidarı Tarsus’tan başlatmayı hedeflediklerini söyledi.
CHP Tarsus Kadın Kolları Olağan Kongresi ise 2 Haziran Pazar günü saat 11.00’de CHP Tarsus İlçe Binası’nda gerçekleşecek. Kongrede, CHP Tarsus’un kadın üyeleri yeni başkanlarını seçmek için bir araya gelecekler.
CHP Tarsus Kadın Kolları Başkanlığı Adayı Figen Acıyiyen’in basın açıklaması metni aşağıdadır:
“Sayın İlçe Başkanım, Sayın Kadın ve Gençlik Kolları Başkanım, Değerli Meclis Üyelerimiz, Partimizin her kademesinde görev yapan ve yapmış yöneticilerimiz, parti üyelerimiz, kıymetli basın mensupları, sevgili genç kardeşlerim ve alın teri ile mücadeleyi büyüten kıymetli, emekçi kadın yol arkadaşlarım, hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyoruz, HOŞGELDİNİZ! 

Bugün burada, kalbimin en derinlerinden gelen bir heyecan ve kararlılıkla, hayatımın en önemli görevine talip olduğumu sizlerle paylaşmak için evimizde sizlerle birlikteyiz. Bu anın benim için ne kadar önemli ve özel olduğunu tarif etmek zor.

Bu adaylık, sadece benim için değil, tüm kadınlar için bir umut ışığı, bir kararlılık sembolü olacak.

Bu adaylık emeği ile alın teri döken, sokak sokak çalışıp Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Tarsus Belediyesi’ni kazanan parti üyelerimizin, gençlerimizin ve en önemlisi kadın emekçilerimizin adaylığıdır.

 

Bu adaylık geçmişten geleceğe yürüyen kadınlarımızın eseridir.  

 

Örgütümüz için, kadınlar için hayatımızın her anında, her alanda var gücümüzle çalıştık, ter döktük ve başardık. Şimdi, bu gücü daha da ileriye taşımak, hak ettiğimiz eşitliği ve adaleti sağlamak için yola çıkma zamanıdır. Zaman Türkiye’de kuracağımız iktidarın ilk adımını Tarsus’tan en güçlü şekilde, birlik ve beraberlik içerisinde atmanın zamanıdır.

 

Ben ve mücadele arkadaşlarım ; eğitimde fırsat eşitliği, iş hayatında adil koşullar, siyasette eşit temsil ve daha birçok alanda kadınlarımızın hak ettiği değeri görmesi için buradayız. Bu yolculukta, her birinizin desteği ve inancı benim için çok kıymetli.

Birlikte, daha adil, daha eşit ve daha aydınlık bir geleceği inşa edeceğiz.

 

Her bir kadının sesi olmak, onların yanında durmak ve haklarını savunmak için buradayız. Çünkü bizler, bir araya geldiğimizde dünyanın en güçlü, en cesur ve en kararlı topluluğuyuz.

 

Sizlerle birlikte bugüne kadar nasıl azim ve kararlılıkla çalıştıysam, bu görevi de en iyi şekilde yerine getireceğime dair söz veriyorum. Kadınlarımızın gücünü, cesaretini ve azmini göstermek için buradayım. Değerli dostlar, Birlikte, her zorluğun üstesinden geleceğiz ve tarih yazacağız.

 

Biz hep birlikte, tüm kadınların el birliği ile bir yola çıkıyoruz. Artık genel iktidarı inşa etme zamanıdır! Ve ben inanıyorum ki, bu yolda emek verenler kazanacak!

İçerisinde büyüdüğüm, yıllarca emek verdiğim ve her kademesinde gönüllülük esası ile yılmadan, gece gündüz demeden, bıkmadan çalıştığım partimde, şimdi daha azimli ve toparlayıcı bir parti emekçisi olarak sizlerle birlikte onurlu mücadelemizi büyüteceğimiz bir yola çıkıyorum ve önümüzdeki Pazar günü burada evimizde gerçekleşecek Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus Kadın Kolları Olağan Kongresi’nde bu onurlu göreve Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na aday olduğumu açıklıyorum!

 

Gelecek kadınların ellerinde yükselecek. Halkın iktidarı için kadınlar en önde yürüyecek. Bu inançla ve hedefle gelin, hep birlikte, el ele verelim. Daha güçlü, daha kararlı ve daha umut dolu bir yarını inşa edelim. Bu yolculukta yanımda olacağınız için ve bugün burada gücümüze güç kattığınız için hepinize minnettarım. Yolumuz açık olsun arkadaşlar!

Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster