Ana Sayfa Gündem, Tarsus 6 Mayıs 2024 8 Görüntüleme

Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt Gazeteciler Çalıştayında Medya Etiği ve Gazetecilik Hakkında Sunum Gerçekleştirdi

(MGC) Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği Gazeteciler Kampı ve Çalıştayında Akademi Derneği Başkanı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, gazetecilik ve medya alanındaki son araştırmalarını ve bilimsel raporları katılımcı gazetecilerle paylaştı

Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt’un sunumu, medya sektöründeki yeni gelişmeleri ve gazetecilikteki önemli trendleri vurgulayarak dikkat çekiciydi. Özellikle, Akademi Derneği’nin yaptığı bilimsel araştırmaların, medya sektöründeki uygulamalara nasıl ışık tuttuğunu vurguladı.


Özbozkurt’un sunumunda öne çıkan başlıklardan biri, medya etiği ve gazetecilik mesleğindeki güncel zorluklardı. Ayrıca, dijital medyanın yükselişi ve sosyal medyanın gazetecilik üzerindeki etkileri konularında da katılımcılarla bilgi paylaşımında bulundu.
Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı R. Kaya Tepe ise Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt’a sunumundan sonra sunumundan dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster