Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus 6 Mayıs 2024 20 Görüntüleme

Tarsus İdeal Basketbol Akademisi, Mersin’de Hafta Sonu İki Maçta da Galip Geldi

Tarsus Ideal Basketbol Akademisi, Mersin Mezitli Spor Salonu’nda gerçekleştirdiği hafta sonu maçlarında büyük başarı elde etti

İdeal Basketbol Akademisi, U12 kategorisinde Okyanus Spor Kulübü ile oynadığı maçı 39-28 kazanırken, U10 kategorisinde CBK Spor Kulübü ile oynadığı maçı da 46-17’lik skorla galip tamamladı. Bu sonuçlarla birlikte takım, hafta sonu yapılan iki maçtan da galip ayrılarak 2’de 2 yapmış oldu.

Antrenör Ahmet Daşçı, başarılarını şu sözlerle değerlendirdi: ‘Başarı, zeki insanların zarif intikamıdır. 20 yıldır, Tarsus’un Evlatları Tarsus’u Mersin’de en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor. Siz merak etmeyin. Bizi izlemeye devam edin.’

Tarsus Ideal Basketbol Akademisi, aldığı bu galibiyetlerle başarılı performansını sürdürmekte ve gelecek maçlara umutla bakmaktadır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster