İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Tarsus, Yaşam 7 Mart 2023 140 Görüntüleme

Doç. Dr. Fatih Kurt ,Tarsus Aile ve Gençlik Merkezi’ni Ziyaret Etti

Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih Kurt,Aile ve Gençlik Merkezi binasını gezerek Tarsus Müftüsü Ali Can’dan yürütülen hizmetler hakkında bilgi aldı,Aile ve Gençlik Merkezi Koordinatörleri ile bir araya geldi.


“Diyanet İşleri Başkanlığı olarak öncelikli çalışmalarımızdan biri de gençler ve ailelerle anlamını bulan bu güzel mekanları yaygınlaştırmak ve fonksiyonel olarak kullanmaktır” ifadelerini kullanan Genel Müdür Fatih Kurt, “aileler ve genç nesil ile ortak bir dil yakalayabilmek ve onlara güvenli bir ortam sağlayabilmek siz değerli koordinatörlerimizin samimi çabaları ile mümkün olacaktır” dedi.


Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürü Fatih Kurt; “bu güzide mekanın oluşumunda gerekli alt yapıyı sağlama konusunda başarılı bir çalışma çıkaran Tarsus Müftüsü Ali Can hocamızı huzurlarınızda tebrik ve takdir ediyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster