Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 7 Şubat 2024 38 Görüntüleme

CUMHUR İTTİFAKI TARSUS ESHAB-I KEHF’TE KANDİL PROGRAMI DÜZENLEDİ

Cumhur İttifakı’nın Tarsus temsilcileri, Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut TAT MHP Tarsus İlçe Başkanı Fatih YILDIRIM, AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İlker UYAR ve Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Muhittin Can KÜLAHLI liderliğinde, Eshab-ı Kehf Kandili dolayısıyla bir araya geldi. Partililerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen kandil programında dualar edildi ve manevi anlar yaşandı.


Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut TAT, program hakkında şunları dile getirdi: “Cumhur İttifakı İlçe Başkanlarımız Sn. Fatih Yıldırım ve Sn. İlker Uyar, Tarsus Ülkü Ocakları Başkanımız Sn. Muhittin Can Külahlı ve gönüldaşlarımız ile birlikte Eshab-ı Kehf Kandil Programı’na katılım sağladık. Tüm hemşehrilerime hayırlı kandiller dilerim.” İfadelerini kullandı.

Bu birlik ve beraberlik mesajlarıyla dolu etkinlik, Cumhur İttifakı’nın Tarsus’taki dayanışmasını ve ortak değerlere olan bağlılığını bir kez daha vurguladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster