Ana Sayfa Eğitim, Gündem, Tarsus 7 Şubat 2024 30 Görüntüleme

TARSUS’TA TÜM OKULLARDA “DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER” İÇİN SAYGI DURUŞU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Türkiye genelinde Millî Eğitim Bakanlığı tarafından alınan bir karar doğrultusunda, 6 Şubat’taki depremlerde hayatını kaybedenleri anmak için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Tarsus’ta da bütün okullarda gerçekleştirilen saygı duruşu, okulların her bir köşesinde öğretmenler ve öğrencilerin bir araya gelerek, kayıplara duyulan derin üzüntüyü paylaşmak ve onları anmak amacıyla gerçekleştirildi.

Asrın felaketi olarak adlandırılan ve Türkiye’yi yasa boğan depremin üzerinden bir yıl geçti. Ancak bu geçen süre içinde devlet ve millet, el ele vererek birlik ve dayanışma içinde hareket etti. Yaraları sarmak için büyük gayret gösterildi. Bu saygı duruşu ise, sadece kayıplara duyulan bir saygının ifadesi değil, aynı zamanda milletin bir araya gelerek acıları paylaşma ve dayanışma ruhunu göstermesinin bir yansıması oldu.Ülke genelindeki okullarda gerçekleştirilen bu saygı duruşu, Türkiye’nin birlik ve beraberlik içinde olduğunu bir kez daha vurgulamaktadır.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster