Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 7 Şubat 2024 55 Görüntüleme

TARSUS BELEDİYE BAŞKANI HALUK BOZDOĞAN : “BU MEMLEKET BİZİM!”

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Tarsus’a ziyaret gerçekleştirdi. Tarsus Belediye Başkanı ve Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Haluk Bozdoğan, Muharrem İnce’yi şehrin girişinde karşıladı. Bozdoğan, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin ziyaretiyle ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Bu akşam, şehrimizi onurlandıran önceki dönem Cumhurbaşkanı Adayımız, Memleket Partisi Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’yi şehrimizin girişinde karşıladık. Sayın İnce yarın tüm gün şehrimizde halkımızla bir araya gelerek 1 Nisan sabahında daha güzel bir Tarsus için seçim çalışmalarımıza destek verecek.”

Muharrem İnce’nin Tarsus ziyareti, şehirdeki siyasi atmosferi hareketlendirdi. İnce’nin, Tarsus halkıyla buluşarak seçim çalışmalarına katkı sağlaması bekleniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster