İçel
Ana Sayfa Gündem, Son Dakika, Spor, Tarsus 2 Ekim 2023 73 Görüntüleme

CEM KAVALCI : “Yarın çok geç olmadan hep birlikte takımımıza sahip çıkalım “

Tarsus İdman Yurdu, TFF 3. Lig A grubu 4. hafta karşılaşmasında deplasmanda Artvin Hopaspor’a 4-0 mağlup olarak şok bir sonuçla karşılaştı

Geçtiğimiz hafta Ziraat Türkiye Kupası’nda elenen Tarsus İdman Yurdu, Artvin Hopaspor deplasmanına çıkarken umutlu bir şekilde sahaya çıktı. Ancak, karşılaşmanın ilk yarısında dakika 45+1’de Batuhan Kurt ve dakika 45+2’de Ahmet Can Özeri’nin attığı gollerle 2-0 geriye düştüler. İkinci yarıda da işler pek düzelmedi. Dakika 49 ve 55’te Yusuf Atasoy’un gollerine engel olamayan Tarsus İdman Yurdu, deplasmandan 4-0 mağlup ayrıldı. Tarsus İdman Yurdu, önümüzdeki hafta kendi sahasında Arguvan Belediyespor’u konuk edecek ve bu maçta toparlanmaya çalışacak.

TİY Başkanı Cem Kavalcı ise açıklamasında : “Takımımız bugün konuk olduğu Artvin Hopaspor’a ne yazık ki mağlup olmuştur. Sizlerden daha çok üzüldüğümü bilmenizi isterim. Her zaman takımımızın her maçında yanında oluyorum ve onlarla üzülüyor onlarla gülüyorum. Bugün alınan mağlubiyetten sonra takımımızı yıpratacak çok fazla yorum gördüm ve açıklama yapma gereği hissettim. Biz hiçbir zaman kurulan onurlu takımımızla şampiyonluk hedefi koymadık. Bu çocuklarla transfer tahtası kapalı olan camiamızı ligde tutmayı hedefledik. Ligin henüz başında yapılan bunca eleştiriye rağmen şunu içtenlikle söylüyorum, ben bu takıma güveniyorum.

Taraftarlardan da beklediğim 100 yıllık camiamıza sahip çıkmalarıdır. Elbette eleştireceksiniz, eleştireceğiz fakat yapıcı olmak gerektiği yerde de yapıcı olmanızı bekliyorum. Önce takımımıza sahip çıkalım sonra eleştiri yapalım. Önümüzde kendi sahamızda oynayacağımız çok önemli bir maç var. Malatya Arguvan Spor Kulübü maçında herkes tribündeki yerini alsın ve takımımıza sahip çıksın. Yarın çok geç olmadan hep birlikte takımımıza sahip çıkalım. Teknik direktörlük görevi içinde hocalar ile görüşmeler gerçekleştiriyoruz ve takımımıza en fayda sağlayacak kişiyi takımımızın başına getirmeyi hedefliyoruz. Kıymetli Tarsus İdman Yurdu Taraftarları, takımına sahip çık ve Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Malatya Arguvan Spor Kulübü maçında tribündeki yerini al! ” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster