Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus 2 Ekim 2023 83 Görüntüleme

BÜYÜKŞEHİR YÖNETİCİLERİNDEN, TARSUS MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ, KUVAİ MİLLİYE DERNEĞİ VE İTFAİYE TEŞKİLATINA ZİYARET

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi ve İmar A.Ş. Genel Müdürü Ali Uyan, Büyükşehir Tarsus Koordinasyon Şube Müdürü Soner Yetgin ve iş insanı Ali Seçer’in de eşlik ettiği heyet, Gaziler Haftası dolayısıyla Tarsus Muharip Gaziler Derneği ile Tarsus Kuvai Milliye Derneği’ne ve İtfaiye Haftası dolayısıyla da Büyükşehir Tarsus İtfaiye Grup Amirliği’ne tebrik ziyaretinde bulundular.

İlk ziyaret Tarsus Muharip Gaziler Derneği’ne oldu. Dernek Başkanı Rasim Yuvarlakoğlu ve üyeler, nazik ziyaretlerinden dolayı Büyükşehir yöneticilerine teşekkürlerini ilettiler.

Tarsus Kuvai Milliye Derneği ziyaretinde ise Dernek Başkanı İsmail Taşgit ve üyeler, sıcak karşılamada bulundular.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Ali Uyan, hem Muharip Gaziler Derneği’nde, hem de Kuvai Milliye Derneği’nde, yapılan çalışmalarla ve özellikle dernek üyelerinin göstermiş oldukları tarihi mücadelelerle ilgili bilgiler aldı.

Ali Uyan, “Ülkemizin bugünlere gelmesinde olağanüstü katkıları olan Muharip Gazilerimizi ve Kuvai Milliyeci atalarımızı her zaman saygıyla anıyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Sadece hafta dolayısıyla değil, her zaman yanlarında olduklarını da bilmelerini istiyoruz” dedi.

Ali Uyan ve beraberinde ki heyet ardından İtfaiye Haftası dolayısıyla, Büyükşehir Belediyesi Tarsus İtfaiye Grup Amiri Kenan Demirpolat ve mesai arkadaşlarını da ziyaret ederek, tebriklerini ilettiler. Ziyaret sırasında Şehit itfaiye erlerinin ruhuna dualar okundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster