İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 25 Aralık 2023 44 Görüntüleme

BURAK ÖZDİL:” TARSUS’U BİZDEN İYİ BİLEN KİMSE YOK”

İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Av. Burak Özdil Yayımladığı bildiride ;

“Sevgili Tarsuslular ve karnını Tarsus’ta doyuranlar; kahraman şehitlerimiz için, içimiz kan ağladı. Ve farkında mısınız? Memlekette can verenler hep yoksullar. Ne bir milliyetçilikten ve islamcılıktan ekmek yiyen bir siyasi grubun ne Kemalizm ile beslenenlerin çocukları nede kürtçülükten nemalanan birilerinin evlatlarına bir şey olmuyor. Bu memlekette canından olanlar, evine ateş düşenler hep garibanlar. Çok değil sevgili hemşehrim Cumhurittifakı kurulmadan önce bir tane şehit haberi gelse, hükümet sorumlu tutulurdu. İçişleri bakanı istifaya davet edilirdi. Toplumsal tepkimizi günden güne nasıl kaybediyoruz farkında mısınız?

Sizler bu grupların dışında kalan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak bizi en iyi anlayanlarsınız.. Birlikte yaşadığımız, doyduğumuz bu güzel şehrimizde farkındalığa ihtiyacı olduğunu sizler gibi bizde görüyoruz. Bir şeyler değişmeli. Bu grupların dışında kalan sizler, bizlerle beraber olup, kendi gücümüzü göstermek ve şehrimizi kurtarmaya başlayarak; tüm ülkeye temsil kabiliyetimizin olduğunu gösterip yaymamız gerekli. Bizler bu konuda kararlı ve emin adımlar ile gideceğimizi, bizzat sizin asli problemlerinize çare olacağımıza söz veriyoruz.. Semt pazarlarının denetimi kimde sormak isteriz. S

emt pazarında alışveriş yapan vatandaşları dinleyen bir denetim merkezi var mı sormak isteriz. Esnafın lakayt tarzı, pazarda çıkan kavgalar, esnafın vatandaşa alırsan al modu, fiyatı gün içerisinde istediği şekilde değiştirmesi, ön taraflara en taze defosuz malı koyup eve geldiğinde yaşadığı hüsranı en iyi biz biliriz sevgili hemşehrim. Rant gruplarından korkmuyoruz, oy için hiçbir düzensizliğe müsaade etmeyeceğiz. Biz sizinle beraber tüm düzensizliğe karşı koyacağız TARSUS. Herkese eşit mesafe, eşit hizmet edip TARSUS BELEDİYESİNİ arı gibi vatandaş için çalıştıracağız.

Zabıta biriminde ki dostlarımıza sesleniyoruz. Belediye sizinle güçlü sevgili arkadaşlarımız. Biz size güç vermeye geleceğiz. Vatandaşın hakkını koruyacağınız seviyeye getireceğiz. Siz hiçbir siyasiden emir almak zorunda değilsiniz. Sizin işiniz düzeni sağlamak, düzen dışına çıkana müdahale etmek. Korkmayın biz geliyoruz. Biz, sizin içinde var olmuş ve sizlerden oluşmaktayız. Başta sizler olmak üzere, ilçe teşkilatı ve Belediye Başkan Adayımız BÜYÜK BAŞKAN MEHMET YUNUS SEVEN ile hep sokaklarda olup asli problemleri çözmek için canla başla çalışacağız. ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYOR KEDERLİ ÜLKEMİZE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ. SİZLERİ ALLAH’A EMANET EDİYORUZ”

dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster