İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 25 Aralık 2023 62 Görüntüleme

VEYİS AVCI : ” TARSUS’UN SORUNLARINI ve ÇÖZÜM YOLLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUM”

Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı olma kararı alarak adaylık başvurusunu CHP Tarsus İlçe Teşkilatı’na teslim etti.

Avcı’nın ani kararı, Tarsus kamuoyunda şaşkınlık ve büyük ilgiyle karşılandı. Adaylık başvurusunu Tarsus CHP İlçe Başkanı Selahittin Şahin’e teslim eden Avcı, yaptığı açıklamada, “Önümüzdeki yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Tarsus’ta belediyeyi kazanması için bu hizmet yarışında ben de Belediye Başkan a. adaylığı başvurumu yaptım. Tarsus’un sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi biliyorum. Genel Merkezimiz tarafından Belediye Başkan Adayı olarak gösterildiğim takdirde, Tarsus halkına köklü ve kalıcı hizmetler sunacağıma canı gönülden inanıyorum” dedi.

Aday adaylığı haberi, Tarsus ve CHP çevrelerinde büyük bir yankı uyandırırken, sağ görüşlü tabandan CHP’ye büyük bir oy kaymasına neden olacağı öne sürüldü.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster