İçel
Ana Sayfa Gündem, Kadın, Sağlık, Tarsus, Yaşam 23 Aralık 2023 97 Görüntüleme

“ADEN FİZYOTERAPİ MERKEZİ” TARSUS’TA HİZMETE AÇILDI

Tarsus’un sağlık alanındaki hizmet kalitesine katkı sağlamak amacıyla kurulan Aden Fizyoterapi Merkezi, 23 Aralık 2023 Cumartesi günü düzenlenen görkemli bir açılış töreni ile kapılarını açtı.
Merkezin Sahibi Fizyoterapist İrem Yiğitşahin, açılışa katılanları Aden Fizyoterapi Merkezi’nde ağırlamanın mutluluğunu yaşadı. Tarsus Meski Müdürü Musa Yiğitşahin, kızı İrem Yiğitşahin’in bu anlamlı gününde yanında olmanın gururunu yaşadı.
Açılışa, Mersin Büyükşehir Belediyesi İmar İşleri Müdürü Ali Uyan, CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, CHP Tarsus Belediye Başkan Aday Adayları ve birçok davetli katıldı.
Merkezin açılışında bir konuşma yapan İrem Yiğitşahin, “Aden Fizyoterapi Merkezi’ni kurarak, sağlık alanında kaliteli hizmeti Tarsus halkına sunma hedefimize bir adım daha yaklaştık. Bu özel günümüzde yanımızda olan sayın konuklarımıza teşekkür ederim” dedi.
Açılışın ardından gerçekleştirilen kurdele kesimi ile birlikte, Aden Fizyoterapi Merkezi resmi olarak hizmete girdi. Katılımcılar, merkezin modern tasarımını ve donanımını yakından inceledi.
Aden Fizyoterapi Merkezi, modern tesisiyle Tarsus ve çevresinde yaşayanlara fizyoterapi alanında kaliteli bir hizmet sunmayı amaçlıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster