İçel
Ana Sayfa Gündem 10 Ocak 2024 46 Görüntüleme

Çamlıyayla Kaymakamımız Sayın Fatih ADIGÜZEL’ in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

“Demokrasinin gelişmesinde ve toplumsal bilincin oluşturulmasında çok önemli katkıları bulunan, görevlerini yerine getirirken büyük bir fedakârlıkla tüm enerjisini halkımızın doğru haber alması için harcayan, ilkeli ve objektif görev anlayışıyla, her türlü sıkıntı ve zorluğa karşı büyük bir özveriyle meslek etiğini her şeyin üstünde tutan basın emekçilerimizin bu gayretleri, her türlü takdirin üzerindedir.
Görsel ve yazılı medyanın yanında sosyal medya olarak nitelenen anlık haberleşme ve bilgi paylaşım ağlarının etkinliğinin günden güne arttığı ve doğru bilginin elzem olduğu günümüzde, gazetecilerimizin üzerine düşen sorumluluk her zamankinden daha fazladır. Doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı, basın ve basın çalışanları için yol gösterici değerlerdir.
Bu inançla, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği, “Basın ulusun ortak sesidir” bilinciyle çalışan ve milletimizin ortak sesi olan tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak ‘Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Ebediyete irtihal eden kalemlerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan ve çalışan basın çalışanlarımıza sağlık, esenlik ve başarılar diliyorum.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster