İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 11 Ocak 2024 54 Görüntüleme

TARSUS ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI MUHİTTİN CAN KÜLAHLI, AKKOZA MEDYA GRUBUNU ZİYARET ETTİ

Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Muhittin Can Külahlı, bugün Akkoza Medya Grubu’nu ziyaret ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

Ayrıca Başkan Muhittin Can Külahlı, 2024 yılına özel hazırlanan Tarsus Ülkü Ocakları takvimini hediye ederek, yeni yılda başarılar diledi.
Aynı zamanda, Tarsus Ülkü Ocakları’nın gelecekteki projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Külahlı, gençler ve çocuklar için planladıkları yeni projelerden bahsederek, toplumun genç kesimine yönelik yapmayı planladıkları etkinlikleri paylaştı.


Özellikle gençler için düzenlenecek olan sosyal medya ahlakı seminerlerine vurgu yapan Başkan Külahlı, bu tür etkinliklerin gençlerin bilinçlenmesine katkı sağlayacağını ifade etti.
Akkoza Medya Grubu’nun rejisörü Erdal Alakaş, Başkan Muhittin Can Külahlı’nın nazik ziyaretinden ve hediye takviminden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tarsus Ülkü Ocakları’nın sosyal sorumluluk projelerine destek verme konusundaki niyetlerini memnuniyetle karşıladıklarını ifade etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster