İçel
Ana Sayfa Gündem, Tarsus 11 Ocak 2024 56 Görüntüleme

ÇAMLIYAYLA KAYMAKAMI FATİH ADIGÜZEL, MEDYAD’I ZİYARET ETTİ

Çamlıyayla Kaymakamı Fatih Adıgüzel, Tarsus Medya Mensupları Derneği’ni (MEDYAD) ziyaret etti

Ziyaret, Medya Başkanı Okan Çalışkan’ın ev sahipliğinde gerçekleşti ve Akkoza Medya Grubu ile Gazeteci Yakup Boncuk da bu özel buluşmada yer aldı.
Kaymakam Fatih Adıgüzel, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, basın mensuplarının demokrasinin gelişimine ve toplumsal bilincin oluşturulmasına sağladığı önemli katkıları vurguladı ve medya çalışanlarının fedakarlıkla doğru haberin peşinden koştuklarını, ilkeli ve objektif bir anlayışla görevlerini yerine getirdiklerini belirterek, basın mensuplarının meslek etiğini her zaman ön planda tuttuklarına dikkat çekti.


Çamlıyayla Kaymakamı Fatih Adıgüzel günün anlam ve önemiyle ilgili hediyesini MEDYAD Başkanı Okan Çalışkan’a iletirken , Başkan Çalışkan ise Çamlıyayla Kaymakamı Fatih Adızgüzel’e hediyesini takdim etti.
Kaymakam, konuşmasının sonunda tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü içtenlikle kutladı. MEDYAD Başkanı Okan Çalışkan ve Basın mensupları nazik ziyaretinden dolayı Çamlıyayla Kaymakamı Fatih Adıgüzel’e teşekkür etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster