İçel
Ana Sayfa Gündem, Spor, Tarsus 25 Aralık 2023 43 Görüntüleme

TARSUS’UN KURTULUŞU BASKETBOL YARIŞMALARIYLA KUTLANDI

27 Aralık’ta Ideal Akademi’de düzenlenen Tarsus’un Kurtuluş Basketbol Yarışmaları, 102. Yıl kutlama programı kapsamında büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Basketbol Eğitsel Oyunlar Yarışmaları, her yaşta katılımcının rekabetine sahne oldu. Turnuvada 1.ciler için Tarsus Kurtuluş Kupası, 2.lik için Tarsus Kurtuluş Madalyası ve 3.lük için Tarsus Kurtuluş Belgesi’nin takdim edildiği turnuvalarda , yeteneklerini sergileyen sporcular ödüllerine kavuştu.

Basketbol Antrenörü ve Kulüp Başkanı Ahmet Daşcı, yaptığı açıklamada, “102 yıl önce bize armağan edilen Tarsus’umuza sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyoruz. Bu önemli günde, bize bu mirası bırakan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle anıyor, onlara Allahtan rahmet diliyoruz. Mekânları cennet olsun.” şeklinde konuştu.

Yarışmaların sonunda düzenlenen ödül töreni, katılımcıların ve izleyicilerin büyük ilgisini çekti. Basketbolseverler, Tarsus’un kurtuluşunu spor ve dayanışma ruhuyla bir kez daha coşkuyla kutladılar.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster