İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus 25 Aralık 2023 50 Görüntüleme

AK GENÇLİK TARSUS İLÇE BAŞKANLIĞI’NIN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

AK Gençlik Tarsus İlçe Başkanlığının Açılışı Gerçekleşti.

Açılışa Ak Gençlik Genel Başkanı Barış Çifçi Mersin İl Başkanı Figen Tosun ve Gönüldaşlar Katıldı. Açılış Kurdelesini Genel Başkan Barış Çifçi ve İl Başkanı Figen Tosun kesti. Tarsus İlçe Başkanı Serkan Kaya bir konuşma gerçekleştirdi.

Başkan Kaya; ” Açılışımıza katılan Genel Başkanımıza, İl Başkanımız ve Kutlu Davamızın Gönüldaşlarına teşekkür ediyorum dedi. Başkan Serkan Kaya; Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, Gençler bizim geleceğimizdir. Bizim en büyük projemiz Gençlerle alakalı. Gençlerle birlikte yürümek, Tarsus’umuzda büyük imzalar atmak için yola çıktık. Artık Ak Gençlik Ocakları Tarsus İlçe Başkanlığıyla sağlam kadro sağlam yönetimiyle dokunmadık kalp tutmadık el kalmayacaktır. Tarsus Halkına, Ülkemize, vatanımıza, Bayrağımıza gönüllü bir şekilde sonuna kadar ilerleyeceğiz. Buradan söz veriyorum. Tarsus’ta Ak Gençlik Ocaklarını Hak ettiği yere Kıymetli Dava arkadaşlarımız Gönüldaşlarımızla taşıyacağız. Başaracağız Başaracağız Başaracağız. Allah Yar ve yardımcımız olsun. İlçe Başkanlığımız Tarsus’a Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Tarsus Ak Gençlik İlçe Başkanlığı; Yeni Ömerli Mahallesi Yarenlik Alanı Homurlu Apartmanı 6. Katında bulunuyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster