Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 12 Mart 2024 31 Görüntüleme

ALİ BOLTAÇ : “Tarsus’a Altın Çağını Yaşatacağız”

Ali Mahir Başarır ve Ali Boltaç, Tarsus’ta Halkla Buluştu

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve CHP Tarsus Belediye Başkan adayı Ali Boltaç, Tarsus’ta yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirdi. Beraberlerindeki heyetle birlikte Tarsus’un çeşitli noktalarını ziyaret eden Başarır ve Boltaç, halkla buluşarak vatandaşların sorunlarını dinledi ve projelerini anlattı.

İlk olarak Tarsus Hal Kompleksi’ni ziyaret eden Başarır ve Boltaç, esnaflarla bir araya gelerek Tarsus’un ekonomik dinamikleri hakkında bilgi aldı ve esnafın sorunlarını dinledi. Ardından Mersin Caddesi’nde vatandaşlarla buluşan ikili, Mersin Caddesinde esnafı ziyaret ederek onların taleplerini ve beklentilerini dinledi.

Güneş Kıraathanesi’nde düzenlenen bir buluşmada vatandaşlarla bir araya gelen Başarır ve Boltaç, Tarsus’un sosyal dokusunu güçlendirmek adına yapacakları projeleri anlattılar. Vatandaşların ilgisi ve desteği karşısında memnuniyetlerini dile getiren ikili, Tarsus’a hizmet etmekten mutluluk duyduklarını belirtti.

Çağlayan Mahallesi’nde ve Yeşil Mahalle’de gerçekleştirilen etkinliklerde halkın büyük ilgisiyle karşılaşan Başarır ve Boltaç, Tarsus’un her kesiminden destek aldıklarını gördüklerini belirtti. Tekke Mahallesi Semt pazarını ve Malatyalılar Derneği’ni ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan ikili, Tarsus’un farklı renklerini ve kültürel zenginliklerini bir araya getirmenin önemine vurgu yaptı.

Ayrıca seçim otobüsüyle şehir turuna çıkan Başarır ve Boltaç, Tarsus halkının coşkulu karşılamasıyla karşılaştı. Tarsus’a hizmet etmek için ellerinden geleni yapacaklarını ve şehrin geleceği için kararlılıkla çalışacaklarını belirttiler.

Ali Mahir Başarır ve Ali Boltaç’ın Tarsus ziyareti, halkla buluşarak onların sorunlarını dinlemeleri ve projelerini anlatmalarıyla büyük bir ilgiyle karşılandı. Tarsus’un geleceği için güç birliği mesajı veren ikili, seçim sürecinde de aktif bir şekilde çalışmalarına devam edeceklerini belirttiler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster