İçel
Ana Sayfa Gündem, Kültür, Yaşam 12 Mart 2024 23 Görüntüleme

Başkan Seçer, Ramazan Ayı’nın İlk Gününde Çilek Mahallesi Halkıyla İftar Yaptı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Akdeniz İlçesi Çilek Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Çilek Mahallesi Muhtarlığı yanında verilen iftara Başkan Seçer, CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, Akdeniz İlçesi Çilek Mahalle Muhtarı Selim Tomak, Yeşilçimen Mahalle Muhtarı Cemal Akçay ve çok sayıda Çilek Mahallesi’nden vatandaş katılım sağladı.

Mahallede kurulan uzun iftar yemeği sofrasında, Ramazan Ayı’nın ilk gününde Başkan Seçer vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle girişinde Seçer, mahalle halkı tarafından coşku ile karşılandı. Okunan ezan ile birlikte Başkan Seçer, Çilek Mahalle halkı ile birlikte iftar yaptı. Yemeğin ardından dua okundu.

“Birlik ve beraberlik içerisinde nice Ramazan’lar geçirmeyi diliyorum”

Duadan sonra konuşan Başkan Seçer, herkese ‘Hayırlı Ramazanlar’ dileğinde bulunarak, “Bugün Ramazan başlangıcı. Tuttuğumuz oruçlar Hak katında kabul olsun. Birliğimize, berberliğimize, huzurumuza ve sağlığımıza derman olsun. Yaptığımız dualar hem ülkemizin hem tüm milletlerin huzuru ve barışı için kabul olsun” dedi. Ramazan Ayı’nın ilk günü vatandaşlarla bir arada karşılamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Seçer, “Ramazan Ayı’nın birinci gününde Çilek Mahallesi’nde sizlerle beraber iftar yapmak nasip oldu. Her yıl birlik ve beraberlik içerisinde nice Ramazan’lar geçirmeyi diliyorum” diye konuştu. Mahalledeki çocuklara seslenen Seçer, “Çocuklar okullarınızda başarılı olun, derslerinize düzenli çalışın. Hepiniz mühendis, öğretmen, doktor olun.  Memlekete, dünyaya ve insanlığa faydanız olsun” ifadelerini kullandı. Oruçların kabul olması dileğinde bulunan Seçer, “Herkese iyi akşamlar” diyerek konuşmasını bitirdi.

Başkan Seçer mahalleden çocukların, ‘En büyük başkan Vahap Seçer’ sloganları eşliğinde ayrıldı.  

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster