Ana Sayfa Gündem, Tarsus, Yaşam 9 Mayıs 2024 21 Görüntüleme

AKKOZA MEDYA’DAN MUSTAFA NACİ GÜLLÜ’YE ZİYARET

Akkoza Medya Grubu olarak, Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı ve Anıt Mahallesi Muhtarı Mustafa Naci Güllü’yü ziyaret ettik

Ziyarete Akkoza Medya CEO’su Hasan Selenoğlu’na, Rejisör Erdal Alakaş, Moderatör Meryem Doğut ve Foto Muhabiri Esma Doğan eşlik etti.
Ziyaret kapsamında, Başkan Mustafa Naci Güllü ile Tarsus’un gündemi ve sorunları hakkında samimi bir sohbet gerçekleştirildi. Dernek üyesi diğer muhtarlar da ziyarette bulundu ve görüşlerini paylaştılar.


Akkoza Medya Grubu olarak, Tarsus sesi olmayı taahhüt ederek, Başkan Mustafa Naci Güllü’ye desteklerimizi sunduk. Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneği Başkanı ve Anıt Mahallesi Muhtarı Başkan Mustafa Naci Güllü’ye, misafirperverliği ve hoş sohbeti için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster