İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 13 Ocak 2023 151 Görüntüleme

AK PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ Sn. ALİ CUMHUR TAŞKIN ve TARSUS İLÇE TEŞKİLATI AKKOZA MEDYA GRUBUMUZU ZİYARET ETTİ

Tarsus ‘ta bir dizi ziyaret gerçekleştiren, Adalet ve Kalkınma Partisi AK Parti Mersin Milletvekili Sn. Ali Cumhur Taşkın, AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Sn. Hasan Podak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Sn. Rıdvan Apak ve Partiler, bu ziyaretler kapsamında Akkoza Medya Grubumuzu da ziyaret etti.
Akkoza Medya Ceo’muz Hasan Selenoğlu, Moderatörümüz Meryem Doğut ve Rejisörümüz Erdal Alakaş ile kısa bir sohbet eden, Sayın Vekil Taşkın ve AK Parti teşkilatı, önümüzdeki günlerde stüdyo konuğumuzda olacaklar.
AK Parti Tarsus Teşkilatının Memleketteki çalışmaları hakkında konuşulacak olan güzel bir program tertipleyeceğiz bildirdik.
Ceo’muz, Hasan Selenoğlu, bu ziyaretten dolayı çok çok mutluluk duyduğunu teşekkür ederek, dile getirdi, çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster