İçel
Ana Sayfa Gündem, Sağlık, Son Dakika, Yaşam 13 Ocak 2023 153 Görüntüleme

VAHAP SEÇER’DEN ELA ‘YA SÜRPRİZ

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, Yunus Emre İşitme Engelliler Okulu’nu ziyareti sırasında, kendisinden okulun kedisi “Boncuk” için ‘Kedi Evi’ talebinde bulunan minik Ela Nur’un talebi yerine getirildi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından, talep edilen kedi evi okula götürülerek, minik Ela Nur ve arkadaşlarına sürpriz yapıldı. Kedi Evi’ni gören minik Ela Nur ve arkadaşları, Boncuk’u yuvasına getirerek büyük mutluluk yaşadı.

Şahutoğlu: “Yaptığımız sürpriz çok küçüktü, ama mutluluğu çok büyük oldu”

Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Selçuk Şahutoğlu, “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’in, Yunus Emre İşitme Engelliler Okulu’nu ziyaretinde, minik öğrencimiz Ela’nın kendisinden bir kedi evi talebi vardı. Biz de bugün Ela’mıza bir sürpriz yaparak, kedi evini kendisine teslim ettik. Ela’nın sevinci hepimizi çok mutlu etti. Ela’ya bundan sonraki eğitim aşamasında ve yaşamı boyunca başarılar diliyoruz. Yaptığımız sürpriz belki çok küçüktü, ama mutluluğu çok büyük oldu” dedi.

Yıldırım: “Onların yüzlerindeki mutluluk her şeyden önemli”

Yunus Emre İşitme Engelliler Okulu’nda özel eğitim sınıfı öğretmeni Aslı Yıldırım ise, evcil hayvan beslemenin yüksek stres ve kaygı üzerinde olumlu etkilerinin olduğunu belirterek, özel çocukların empati ve sorumluluk gibi duygularını da artırdığını söyledi. Yıldırım, “Öğrencilerimize hayvan sevgisini aşılamaya çalışırken, bir kedi sahiplendik. Ela Nur, bizim çok özel bir öğrencimiz. Kendisi okulumuzun gözbebeği sayılır. Onun bir talebi vardı. Kedimize bir ev istedik. Sağ olsun Büyükşehir Belediyesi, bizim bu talebimizi geri çevirmedi. Çok ilgililerdi. Kedi Evi’ni bugün getirdiler. Çok teşekkür ederiz. Boncuk ev sahibi oldu, Ela çok mutlu oldu. Bizim için onların yüzlerindeki mutluluk, her şeyden önemli” diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster