İçel
Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 14 Ocak 2023 156 Görüntüleme

BAŞKAN ERDOĞAN YALÇIN,AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ALİ CUMHUR TAŞKIN ‘A ESNAFIN TALEPLERİNİ İLETTİ

Tarsus ‘ta bir dizi ziyaret gerçekleştiren, Adalet ve Kalkınma Partisi AK Parti Mersin Milletvekili Sn. Ali Cumhur Taşkın, AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Sn. Hasan Podak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Sn. Rıdvan Apak ve Partiler, Tarsus ziyaretleri kapsamında ,Tarsus Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Sn Erdoğan Yalçın ‘ı ziyaret ettiler.

Başkan Yalçın gerçekleşen bu ziyaret için ; ”Siyasetin olmazsa olmazı ve ilçemizin nabzını tutan ilçe teşkilatı ile beraber bizleri onurlandırdılar .
Teşekkürlerimi saygı ve Muhabbetlerimi sunuyorum…
Sayın Vekilimle Perakente Yasasına, EYT düzenlemesinde emeklilik şartlarının düzelmesinde katkı sunmasını talep ettim.


(İŞÇİLER 5000 GÜN İLE, ESNAF 9000 İLE EMEKLİ OLUYOR BUNA MECLİSDE KATKI SUNMALARINI ESNAFIM ADINA TALEP ETTİM )
Okul kantinlerinin kira uygulamasındaki % 25 uygulamanın açıklamadan önce yapılan okul kantin kira sözleşmelerinde uygulanmasını bölgemiz yetkililerine uyarılmasını rica ettim .Esnaflarım ve kurumum adına,
Samimi ve işten duyguların yaşandığı ziyareti Gerçekleştiren sayın Ali Cumhur Taşkın Vekilime ve İlçe Teşkilatına Şahsım, Yönetim kurulum ve Esnaflarım adına Teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster