İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 23 Mart 2023 162 Görüntüleme

AHMET AVCI AK PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI İLÇE BAŞKANLIĞINDA TARSUSLULARLA PAYLAŞTI

Sn. Ahmet Avcı 22.03.2023 günü Saat 15:00 ‘da Tarsus Ak Parti Tarsus İlçe Başkanlığında Ak Parti Mersin Milletvekili Aday Adaylığını duyurarak partililerle bir araya geldi.
1992 doğumlu, Tarsus’un köklü ailelerinden biri olan Avcı ailesinin mensubu, evli ve iki çocuk sahibi olan Mimar Ahmet Avcı, kendi şirketlerinde mimarlık ve yöneticilik yapmaktadır.
Sn. Avcı, AK Parti Tarsus İlçe Başkanlığında yaptığı açıklamada partililere milletvekilliği aday adaylığını açıklarken şunları söyledi:
” Sn. Cumhurbaşkanımızın gençliğe vermiş olduğu değer, önem ile yine ben de genç kardeşiniz olarak milletvekili aday adaylığına başvuru yapmış bulunmaktayım. Bir taraftan ülkemiz yaralarımızı sarmaya çalışırken bir taraftan zor görünse de inşallah bu enerjimizle, dinamiğimizle bu seçimi hep beraber birlikte üstesinden geleceğimize inanıyorum. “ dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Duatepe Mahallesinde Yangın

Duatepe Mahallesinde Yangın

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster