İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Son Dakika, Tarsus, Yaşam 23 Mart 2023 142 Görüntüleme

Ziya KÖRÜKLÜ ,MHP Mersin Milletvekilliği Aday Adaylığını Basın Açıklaması ile Duyurdu

Önceki dönem Tarsus Ülkü Ocağı Başkanı olan Sn Ziya Körüklü ;22.03.2023 Çarşamba günü,saat 17.00’de MHP Tarsus İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısı ile MHP Mersin Milletvekilliği Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Yoğun katılımın olduğu toplantıda Sn Körüklü katılan ve destek veren herkese teşekkürlerini ileterek ,şunları söyledi;”Liderimiz sayın Devlet Bahçeli’nin emrinde; yüce milletimiz ve devletimize hizmet etmek, cumhuriyetin yüzüncü yılında Cumhur ittifakını yeniden iktidara getirmek için çıkmış olduğum bu kutlu yolda vazife bildiğim milletvekilliği aday adaylığıma ilişkin Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus ilçe teşkilatında basın açıklamamızı gerçekleştirdik.

Tarsus’tan Anamur’a Mersinimizin her köşesinde hemşehrilerimizin dertleriyle dertlenip sevinçleriyle sevineceğimizi bir kez daha Tarsus’lu hemşehrilerimizin huzurunda haykırdık.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster