İçel
Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Tarsus, Yaşam 25 Mart 2023 127 Görüntüleme

ZİYA KÖRÜKLÜ AKKOZA’NIN CANLI YAYIN STÜDYO KONUĞU OLDU

MHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Ziya Körüklü 24.03.2023 Cuma, saat 14:00’ de Akkoza Medya Gündem Özel Canlı Yayın Stüdyo Konuğumuz Oldu.

MHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Sn. Ziya Körüklü Akkoza Medya grubu olarak hazırladığımız sorulara içtenlikle cevap verdi. Sn. Körüklü ile depremden, Millet ittifakına, MHP’ den, adaylığına, Tarsus’un sorunlarından, Tarsus İdman Yurduna kadar birçok konuyu masaya yatırdık.


Sn. Ziya Körüklü a. adaylığı hakkında şunları söyledi:
“Devletimizin 100.yılı ve hakikaten çok kritik bir seçim eşiği burası. Millet ve devlet olarak biz sırat köprüsünden geçiyoruz. Bu kadar sıkıntılı bir süre içerisinde, bende hem devletimin hem milletimin hem de davamın yanında olmak adına elimi taşın altına koymaktan çekinmedim. Aday oluruz olmayız hiç önemli değil. Bu tamamen bilge liderimizin takdiridir, şeref duyarız. Biz aday olacakmış gibi çalışıyoruz. Aday olmasakta adaymış gibi hem devletimize hem partimize hem milletimize hizmet etmekten bir adım geri durmayacağız.”


Seçim sürecinde çalışma programı hakkında ise:
“14 Mayısta seçim takvimi. Zaman kısa, yol uzun. Bu kısa zamanda biz şu şekilde örgütlenmeyi amaçladık. Bizim yaklaşık 200 arkadaşımızla beraber sosyal medyada bir etkinlik yapıyoruz. Şu an sürekli sosyal medya üzerinden çalışmalar yürütülüyor fakat ben aynı zamanda sahada da ilerliyorum.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster